22 Aralık 2015 Salı

Victoria's Secret Fashion Show 2015 - FIREWORKS

    Eh nihayet, bu yılki Victoria's Secret Fashion Show'un son bölümüne geldik. Pink Usa hariç showu çok beğenmediğimi söylemiştim. Ama Fireworks gerçekten orijinal bi konsept olmuş. Daha önce yapılmamış bir şey. Havai fişek efekti verilmiş looklar var. Bir de bu yıl VS kanatlar konusunda hayal kırıklığı yaratmıştı. İkonik büyük ve tüylü kanatlar pek kullanılmadığı için beğenilmedi. Bütün kanatlar Fireworks'e saklanmış. 11 outfitin hepsi kanatlı. VS tarihinin, tamamı kanatlı looklardan oluşan, tek segmenti diyebiliriz.
 
    Bu segmentin açılışını Lily Aldridge ''Fireworks Fantasy Bra'' ile yaptı. Victoria's Secret geleneksel olarak her yıl milyon dolarlık bir sütyen tasarlıyor. Bu, markanın imajının çok büyük bir parçası. Sütyeni giyen model de özenle seçiliyor. Gisele, Heidi, Tyra, Adriana, Alessandra gibi VS efsaneleri bu mertebeye erişen efsane meleklerin arasında olmayı kim istemez ki? Bu yıl fantazi sütyeni Behati'nin giyeceğine nerdeyse kesin gözüyle bakılıyordu. Ama VS bi sürpriz yaparak bu sütyen için Lily'yi seçti. Lily bu podyumun gördüğü en kötü yürüyen kızlarından bi tanesi. Son birkaç yıldır bayağı bi çalışıp yürüyüşünü düzeltse de hala diğer kızlardan kötü yürüyor. Bi de diğerlerinin yanında kısa görünüyor. Boho Psychelic yazıma tıklayarak Lily'nin ilk kıyafetini görebilirsiniz.
    Bu yılki fantasy braya gelirsek. Bir sütyen ve bel aksesuarından oluşuyor. Havai fişek görüntüsü verilmiş. Değeri 2 milyon dolar. Yani şimdiye kadar yapılanların en ucuzu :) Gerçekten. 2013'te 10 milyon dolar değerindeki sütyeni Candice taşımıştı. 2005'te Gisele'inki 12 buçuk milyon dolardı. Bunu da Lily'ye giydiriverelim demişler:) Sütyenin tanıtımları mavi bir külotla yapılmıştı. Defilede ise benim gibi bütün VS hayranları şok geçirdi. Mavi yerine kırmızı bir külot ve sütyen kullanılmışlar. Resmen sütyen üstüne sütyen bindirmişler. VS'nin bu seçimi sosyal medyada çok ağır eleştirildi. Yani ben aslında gayet beğenmiştim fantazi sütyeni. Ama defilede görünce çok vasat geldi gözüme. Sebebi tabiki o kırmızı çamaşır. Kanatlarında ise renkli tüylerle minik minik patlayan havai fişek görünümü verilmeye çalışılmış. Havai fişekten çok böyle renkli diken çiçekleri vardır ya onlara benzemiş.

     Karşınızda havai fişeklerin kraliçesi Alessandra Ambrosio. Lily'nin aksaya aksaya gelişinden sonra nasıllll yürüdü podyumda. Ale'nin iyi bir müzik kulağı var bana göre. Podyumda çalan şarkıyla dans ede ede catwalku mükemmel birleştiriyor. Sahnede tekrar The Weeknd var. Can't Feel My Face şarkısını söylüyor. Nihayet ritmik ve neşeli bir şarkı. Yani her bölümde bir şarkıcı çıkmak zorunda mı? Son yıllarda böyle yapıyor VS. Şarkı segmentin konseptiyle uyumlu olunca o kadar güzel oluyor ki. Ama son 2 senedir şarkıcılar bayık şarkılarıyla kıyafetleri de öldürüyor. Yani böyle romantik ve uçuş uçuş bir tema olur, o zaman ağır bi şarkı harika oluyor. Bu sene özellikle Ellie Golding Exotic Butterflies'da, The Weeknd de Portraid of an Angel'da uyuttu resmen bizi.
    Aman bıktım bu VS'nin organizasyon dertlerinden.çjdgfdhf. Ben en iyisi Alessandrama döneyim yeniden. Kocaman bir havai fişek olmuş. Mor ve fuşya yeşille birleşmiş. O kadar güzel görünüyor ki. Defilenin en akılda kalıcı görünümlerinden biri. Yürüyüşü, pozları, seyircilerle iletişimi derken en iyi performansı Alessandra sergiledi bence.İlk görünümü için lütfen Portraid of an Angel yazıma bakın;)

    Sırada mutluluktan uçan Cindy Bruna var. Renkli swarovski taşlarla bezeli tulumu mükemmel bir el işçiliğine sahip. Cindy provalar sırasında bu tuluma aşık olmuştu zaten. Podyumda da çok mutlu görünüyor. Cindy'nin Portraid of an Angel'daki outfitini de ben çok beğenmiştim. Yalnız podyumun ucuna geldiğinde poposunu geriye atıp öne doğdu eğilerek ne yapmaya çalıştığını anlamadım :) Omuzlarının üzerinden yükselen kanatlarını sallayarak poz verdi. Bayağı bi dans edip yürüyüşünün tadını çıkardı. Hemen arkasından Adriana'nın geliyo olmasına rağmen objektifleri kendisinde tutmayı başardı.

    4. sırada Adriana Lima var. Yine flörtöz bi catwalkla büyüledi. Normalde Adriana'nın hemen önünde ve hemen arkasında yürüyen kızlara acırım. Çünkü görüntülerde Adri'ye o kadar yer verilir ki diğer kızlar az görünür. Bu defa tam tersi oldu. Önden gelen Cindy ile Ardiana'dan sonra çıkan Joan'a o kadar yer verilmiş ki videoda, Adriana az göründü ilk defa. Bu yıl taşıdığı iki outfit de Adriana için yetersiz bulundu. İlki için Exotic Butterflies yazıma bakabilirsiniz. Ben Adriana'nın renklerine bayıldım. Özellikle de tatlı pembe çamaşırına. Rengarenk tüylerden oluşan kanatlarla beraber bu pembelerin içinde Adriana şeker gibi görünüyor.

    Muhteşem güzellik Joan Smalls fırıldak gibi dönen kanatlarıyla geliyor. Bu yıl Joan'un en iyi senesi bana göre. İki outfiti de, performansları da çok iyi. İlki için lütfen Boho Psychedelic yazıma tıklayın. Kanatların dönmesi fikri güzel gerçekten. Renkler falan böyle alev almış gibi duruyor. Arkadaki The Weeknd' e dikkat ettiniz mi? Yahu kızlar podyuma donla çıkıyor, bizimki de kar yağıyo gibi montla çıkmış. Özellikle ilk performansında montunun yakası kürklüydü.dfhdjf.

    Bu sene şovun açılışını yapan Behati Prinsloo'nun ikinci outfiti. Açılış looku için Boho Psychedelic yazıma tıklayabilirsiniz. Behati son yıllarda bayağı bi öne çıktı ve VS'nin ikonik yüzlerinden biri oldu. Bu sene fantasy brayı taşıyacağına kesin gözüyle bakılıyordu ama olmadı. Eminim ileriki senelerde muhteşem bi tanesine sahip olacak. Defilenin en ağır kanatlarıyla tamamlanmış görünümü. Tam şarkının yavaşladığı bi anda yavaşça geldi Behati. Led ışıklar saçan kanatlarıyla resmen göz kamaştırdı. VS tarihinin en teknolojik kanatları olabilir. Aynı zamanda gösterinin en beğenilen kanatları oldu.

     Bilmem kaç bin adet tüyden oluşan kanatlarıyla Angolalı model Maria Borges'in ikinci yürüyüşü. İlki için Boho Psychedelic yazıma tıklayabilirsiniz. Maria da şovun en akılda kalıcı görünümlerinden birine sahip. Renkler tenine çok yakışmış. Gerçi aynı kostümü beyaz tenli sarışın bi model de giyseydi ona da yakışırdı. Serkan Cura'nın bu renkli tüylere takıntısı var zaten.  Paris'in kuş tüyleriyle ünlü mağazası Maison Fevrier kapanırken varını yoğunu satıp mağazanın tüm stoklarını satın almış manyak. djfgd.

    Geçtiğimiz iki sene Devon Windor beyaza çalan platin saçlarıyla oldukça dikkat çekiyordu. Bu yıl biraz koyultmuşlar ve podyumdaki diğer sarışınlardan bi farkı kalmamış. Devon bu sene Barbara ve Cindy ile beraber VS'nin prova modelliğini de yaptı. Aslında outfiti çok kötü değil ama videoda sadece 2 saniye falan görünüyor. O da podyumun ucunda poz verirken. Acaip şaşkın, utangaç ve salak bi gülücük atıyo. Yine de tatlı görünüyo gerçi. Bu yılki ilk görünümünü görmek için Pink USA yazıma bakabilirsiniz. Pinkte de Selena ile çok güzel dans etti, podyumun ucuna geldi pozunu verirken bir an yine elleri boşta kaldı ve ne yapacağını bilemedi. Sanırım o esnada heyecandan eli ayağına dolaştı. 21 yaşında olmasına rağmen birçok büyük modaevinin podyumunda yürüdü, tecrübesiz de değil yani.

    Gelelim yeni jenerasyon meleklerden Sara Sampaio'ya. VS Sara'yı her yerde çok kullanıyor. Defilede de güzel ve dikkat çekici looklarla yürütürler diye düşünüyordum. Ama tam tersi oldu. İlkini de ben hiç beğenmemiştim. Exotic Butterflies postuma tıklayıp bakabilirsiniz. Kanatları bilem yok. Fireworks'e gelince de pek bir şey değişmedi. Bence bu bölümün en uyduruk kanatlarını kullanmışlar. Yani elalem heybetli havai fişeklere benzetilirken, bizim Saracık konfeti olmuş :) Sadece iç çamaşırıyla gösterişli kanatların kombinlendiği sade looklar bazen çok güzel oluyor. Ama tadında olursa. Son yıllarda çok kullanılmaya başlandı ve bu bana kolaycılık gibi geliyor. Nerede o 2010'daki, 2011'deki, 2012'deki vücut aksesuarları, korseler, gösterişli kuyruklar?...

    Constance Jablonski ikinci kez Fireworks temasında karşımıza çıkıyor. İlki için Portraid of an Angel yazıma tıklayabilirsiniz. Constance'nin altın rengi saçlarına altın rengi kostüm çok yakışmış. Constance VS kariyerinin en iyi catwalkunu yaptı bu bölümde. En iyi pozu da bence o verdi. Jest ve mimikleriyle yaptığı patlama efekti harikaydı. Yıldızlı kanadını ve kristal taşlarla bezeli ceketini de çok beğendim. Lüksü çağrıştıran işlemelerle bezeli o güzelim cekete dandik plastik fermuar takma fikrini doğrusu ayakta alkışlıyorum.jdfhfjd.

    Son segmentin ve dolayısıyla şovun kapanışını Martha Hunt yaptı.  VS her sene bir swarovski outfit tasarlıyor. Bu seneninki bu. Bu korse tam 90 bin swarovski kristalden oluşuyormuş. Sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla pek kimse beğenmemiş. Aslında modeli gayet güzel ama çok renkli. Sanırım o yüzden sevilmedi. Serkan Cura renkleri karıştırmaya bayılıyor. Bir de şu led ışıklı kanatlarla bence hiç mi hiç uymamış. Ne alaka yani. Martha'nın ilk outfiti için Boho Psychedelic yazıma bakabilirsiniz.

    Fireworks'teki favori dörtlüm şöyle:  1) Constance
                                                          2) Alessandra
                                                          3) Behati
                                                          4) Joan

    Merak ediyorum, siz en çok kimi beğendiniz?

    Defilenin finalinden karelerle başbaşa bırakıyorum sizi. Behati ve Lily'nin başı çektiği finalde, ikinci sırada Adriana ve Alessandra, üçüncü olarak Candice ve Romee'nin ardından diğer melekler geldi.
    Oh nihayet koskoca bi şovu devirdik :) Ben de kurtuldum, siz de :) Merak ediyorum, bu yılki melekleri, sahne performanslarını, fantazi sütyeni, tasarımları, kanatları nasıl buldunuz? Yorumları alalım pleaseeee ...



19 yorum:

  1. Yine güzel bir yazı ve yine çok güzeller :)

    YanıtlaSil
  2. Yine güzel bir yazı ve yine çok güzeller :)

    YanıtlaSil
  3. bir külot ve sütyenden böyle muhteşem görsel şovlar çıkartıyorlar ya ,alkışlanır. Kızların hepsi güzel seçmek zor...

    YanıtlaSil
  4. Merhaba, bloğunuzu çok beğendim. Takip ettiğim bloglar arasında ekledim.
    Ayrıca Sizi kendi bloğuma davet etmek istiyorum.
    Zoey Deutch Kimdir
    Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. insan bunları görünce depresyona giriyor ama :) Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  6. Çok guzeller :)) Blogunuza uye oldim bende makyaj ve bakim uzerine yaziyorum bloguma beklerim :) Nurluguzellik.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  7. Çok guzeller :)) Blogunuza uye oldim bende makyaj ve bakim uzerine yaziyorum bloguma beklerim :) Nurluguzellik.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  8. Hello !
    Welcome to the "Directory Blogspot"
    We are pleased to accept your blog in the division: TURKEY
    with the number: 773
    We hope that you will know our website from you friends,
    Invite your friends by giving them the "Directory award"
    This is the only way to expand the site.
    The activity is only friendly
    Important! Remember to follow our blog. thank you
    Have a great day
    friendly
    Chris
    For other bloggers who read this text come-register
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
    Imperative to follow our blog to validate your registration
    Thank you for your understanding
    ++++
    Get a special price "Directory award" for your blog! with compliments
    Best Regards
    Chris
    A pleasure to offer you a degree for your site
    http://nsm08.casimages.com/img/2016/02/25//16022502423818874514006318.png
    ++++++

    Merhaba!
    "Dizin Blogspot" hoş geldiniz
    Biz bölümü blogunuzu kabul etmek memnunuz: TÜRKİYE
    numarasıyla: 773
    Biz, size arkadaşlar sitemizi biliyor umuyoruz
    "Dizin ödülü" vererek arkadaşlarınızı davet edin
    Bu siteyi genişletmek için tek yoldur.
    Etkinlik sadece dostudur
    Önemli! Bizim blogu takip etmeyi unutmayın. sağol
    Harika bir gün var
    samimi
    Chris
    Bu metin okumak diğer blogcular gel-kayıt için
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
    Kaydınızı doğrulamak için bizim blog takip Emir
    Anlayışınız için teşekkür ederiz
    ++++
    Blogunuz için özel bir fiyat "Dizin ödül" olsun! en iyi dileklerle
    Saygılarımızla
    Chris
    Bir zevk size siteniz için bir derecesi için
    http://nsm08.casimages.com/img/2016/02/25//16022502423818874514006318.png

    YanıtlaSil
  9. abi bunlar olaganüstü güzellikteler ya bunlarla sohbet etmek isterdim. peki bunları bulabilecegim bir sohbet sitesi varmı

    YanıtlaSil
  10. Sohbet ve Chat yapmanızı kolay ve güvenli hale getiren Sohbet odaları sorunsuz ve kesintisiz Mobil Sohbet siteleri ile arkadaşlık ve yeni kişilerle tanışma imkanı.Flört, Arkadaşlık, Yeni insanlarla tanışıp flört edebileceğiniz, ruh eşinizi bulabileceğiniz bir yer.

    YanıtlaSil
  11. hello dear sir/madam
    I read your blog Victoria's Secret Fashion Show 2015 - FIREWORKSfor a long time. That's why you are requested to add this post to our blog in your portal.
    Verify in our blog this blog.professionalmovers.in . We keep sharing your blog with us from time to time.
    thank you

    This is My Blog:- Packers And Movers Hyderabad

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...