20 Kasım 2015 Cuma

Victoria's Secret Fashion Show 2015 - EXOTIC BUTTERFLIES

   
    Victoria's Secret'ın bu yılki ikinci teması ''Exotic Butterflies''. Kızların her biri birer egzotik kelebek olmuşlar. 2014'teki Fairy Tale ve 2013'teki Birds Of Paradise temalarının ciddi etkileri göze çarpıyor. Yeşiller, maviler, sarılar, pembeler podyumda uçuştu.  Bu yıl Rihanna'nın sahneye çıkacağı günler öncesinden açıklanmıştı. Rihanna gösteriden birkaç gün önce yeni albümünün çalışmalarından dolayı şovunu iptal ettiğini söyledi. Duy da inanma! Yakın arkadaşı Jourdan Dunn kadrodan çıkarılıp yerine, tepeden inme bir şekilde, Kendall Jenner yellozu getirilince Rihanna tepkisini gösterdi. Oh, çok iyi yaptı! Son yılların en boktan VS şovu oldu.
     Rihanna son anda çkmayacağını bildirince yerine apar topar Ellie Goulding ayarlandı. Nasıl da iddiasız ve naif bir kadın. Podyumdaki kızlarla yarışırcasına tuhaf tuhaf giyinmemiş. Kostümleri bile aceleye gelmiş gibi. Ama bu uğraşılmamış hali hoşuma gitti. Başkaları gibi kızların orasına burasına elleyip gündem olmaya çalışmak yerine gülümseyerek şarkısını söyledi sadece.

    Bu bölümün açılışını ana kelebek Adriana Lima yaptı. Kendini aylardır boks ringine kapatmasının sonucunu almış görünüyor. Adamları ringde pataklaya pataklaya iyice irileşmişti, bu hiç hoşuma gitmiyordu ama bu sene beli biraz incelmiş sanki. Genel olarak çok iyi görünüyor. İç çamaşırına ise bayıldım. Adriana her zaman destansı açılışlar yapar. Bu defa oldukça sıradandı. Outfitinin sıradanlığından ya da şarkının bayıklığından olsa gerek. Malesef bu sene şovda genel olarak bi yaratıcılık ve gösteriş eksikti. Nerede o eski VS şovları..?

    Gelelim kelebek Gigi Hadid'e. İki yıldır geri çevrilmesinin ardından bu yıl kabul edilmesinin nedeninin instagramdaki popülerliğine bağlayanlar çok oldu. Kendall la kanka olmasa bu kadar ünlü olur muydu bilmiyorum. Bayağı balık etli olmasına rağmen çok güzel görünüyor. Şovdan önce sıkı bi diyet yapmış olmalı. VS'ye çok zayıflık yakışmıyo zaten. İyi de bi parça giydirmişler. Hakkını vermek için çok uğraştı. Podyumun ucuna gelince pozdan poza girdi. Öyle de yapayım, böyle de durayım derken kendini parçaladı :) vfhgfh.

    Yeni 10 melekten biri Sara Sampaio kanatsız bir outfit giymiş. Bence bu temanın en kötü görünümü. Yüksek modada iyi bir kariyeri olmamasına rağmen VS ruhuna en çok yakışan belki de o. Kendini tamamen VS'ye verebilir. Çok güzel bir yüzü olmasına rağmen makyajı o kadar kötü olmuş ki onu çirkin göstermiş. Bi de onun son iki yıldır Pink'teki performansları mükemmel! Burada seksi bakmaya falan çalışmış. Hiç olmamış. Bu kıza şirinlik şekerlik daha çok yakışıyor. Özüne dön Sara!

    Stella Maxwell geçen yıl melek seçilince bütün dünya şok olmuştu. Kimse yakıştırmadı. VS onu inatla kampanyalarında kullanarak arkasında duruyor. Outfiti temanın en iyilerinden. Tam bir kelebek olmuş. Renklere bayıldım. Stella'nın meleksi bir yüze sahip olmadığı aşikar. Bir de podyumda hiç gülümsememesi dikkat çekiyor. Melek olmak ona buna göz süzmeyi, kırıta kırıta yürümeyi, yerli yersiz öpücük göndererek kaşarlaşmayı gerektirmiyor mu? fdfgdgh.

    Esmer Fransız kızı Pauline Hoarau ilk defa VS podyumuna çıktı. Tek sefer yürüdü. Bu tek yürüyüşü iyi değerlendirdi bence. Kelebek olmak ona çok yakıştı. Çok güzel ve sempatikti.

    Tek yürüyüşlük kontenjan ayrılan egzotik kız Shanina Shaik siyah kelebek olmuş. Olsa da olur olmasa da olur bi outfit bana göre. Geçen sene Constance'ın Angel Ball'da giydiğini andırıyor. Constance'ninki çok daha güzeldi.

    Yüksek modada iyi bir kariyerin ardından geçen sene VS meleği oldu Jac Monica Jagaciak. Bence en güzel kelebekti. Güzel bir görünümü yakalamak için illa ki kanada gerek olmadığını, kanatsız melek Jac ispatlamış oldu.

    Brezilya'nın VS'ye kazandırdığı son kızlardan Daniela Braga, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bir kez yürüdü. Bir renk bir insana nasıl yakışır görmüş olduk. En beğendiğim görünümlerden biriydi.  Bir tek şu sonsuza kadar uzanan çizmeleri anlayamadım. Nasıl da kaba görünüyorlar. Umarım VS gelecek sene Daniela'ya iki outfit şansı verir. Sonuna kadar hakediyor bu güzel kız.

    Ay ay ay Ming Xi'ye bakın siz! 2013 ve 2014'te Pink'te gösterdiği üstün performanslardan sonra bu sene VS iki outfiti uygun görmüş kendisine. En sevdiğim Asyalı melek Sui He'nin hemşosu Çinli Ming, belki Sui kadar güzel değil ama en az onun kadar şeker ve sempatik. Podyumdaki yürüyüşü ve genel performansı ise birçok melekten iyi! Saçında, parmaklarında ve tek kulağında kullanılan aksesuarları çok beğendim. Çizmeler ise yine çok fazla gelmiş.

    Barbara Fialho fitting çıkışı instagramda paylaştığı fotoğrafının altına ''Kanatlarıma aşık oldum.'' diye yazmıştı. Nasıl da merak etmiştim o muhteşem kanatları. Meğer bahsettiği omuzlarından fışkıran bu uzun tüylermiş. Acaba son anda kızın lookunu mu değiştirdiler diye düşündüm :) Ama değilmiş. Barbara outfitini o kadar beğenmiş ki hemen instagramda profil fotosu falan yapmış :))  Outfitini beğenmeyişime rağmen Barbara'nın güzel yüzüne bu renkler nasıl da yakışmış. Ay bu çizmeler beni öldürecek! fjgfgh.

    İşte top model gibi top model Magdalena Frackowiak! Harika bir yüksek moda kariyerinin yanında 2010'dan beri VS podyumunda yürüyor. Yoksa podyumu inletiyor mu demeliydim :) Karizmadan, seksilikten ölecek :) VS bu sene o kadar çok yeni model aldı ki Magdalena'nın payına da yalnızca bir outfit düşmüş. Şaka heralde! Sanki ufaktan ufaktan Magdalena'ya yol görünüyor gibi. Seneye görür müyüz bilmem.

    Valery Kaufman'nın VS podyumunda ilk deneyimi. Tek sefer yürüdü. El işçiliğiyle hazırlanmış pullu poncuklu pembe pelerin çok beğenildi. O kaba saba fazlalık gibi duran korseye rağmen bu pembiş Rus kelebek iyi bir etki bıraktı.

    İşte görmek isterdiğimiz hareketler sayın seyirciler! Büyük ve yaratıcı kanatlar! VS'nin tasarımcısı değişince ( Yeni tasarımcı Serkan Cura adında bir Türk ) her şey alt üst oldu. Eski gösterişli ve farklı kanatları mumla arar olduk. İşte şovun en büyük kelebek kanatları. Dizayn olarak da VS'de daha önce görmediğimiz özgün bir tarza sahip. 10 yeni melekten bir tanesi Brezilyalı Lais Ribeiro saçı başı dağıtmış görünüyor. Lais, yataktan kalkmış görüntüsü ve bu dev kanatlarıyla Exotic Butterflies'ın kapanışını yaptı.

    Favori dörtlüme gelince:  1) Stella
                                          2) Gigi
                                          3) Jac
                                          4) Daniela

    Merak ediyorum, sizin favori lookunuz hangisi?

1 yorum:

  1. Gerçekten bu meleklerin hepsi birbirinden güzel ama Adriana'nın vücudunu beğenmedim ben şahsen. Takipteyim. Bana da beklerim.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...